BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 23 august 2010

Ashley Greene pe coperta InStyle in Rusia

Clic pe titlu pentru sursa si pentru mai multe poze.
Echipa WKAT

~Scuze ca fac numai un post dar deoarece ieri am venit,sunt foarte obosita.
Sper ca in continuare sa ne vizitati blogul,si sa ne mai spuneti si parerile voastre!
xoxo,Belly-Welly~

Si acum ficuri:
Bixxiii scrie "What is Love" si "O iubire imposibila"
Rezumat la What is Love:
Toate personajele sunt oameni.Bella si Edward au fost prieteni buni in copilarie,dar din cauza ca  este influientat,Edward se poarta urat cu Bella,acestia ajung sa se urasca reciproc.Mama Bellei a murit cand aceasta avea 14 ani, e foarte afectata de moartea mamei,dar nu lasa sa se vada.Este inteligenta,frumoasa(doar ca nu se imbrac cum ar trebui),are note maxime la scoala dar nu este tocilara.Cand cineva o calca de batatura,nu se abtine si comenteaza,poate chiar mai da si cate o plama.Nu permite nimanui sa fac misto de ea sau sa o batjocureasca.Alice si Jennifer sunt cele mai bune prietene ale ei.Ce se va intampla mai departe?Vor ajunge Edward si Bella sa se iubeasca?
 Rezumat la O iubire imposibila:
Bella este o fata simpla,nu ii place sa fie in centrul atentiei si nu ii place la cumparaturi.Ea se hotareste sa plece in L.A. impreuna cu prietena ei cea mai buna Alice.Ele isi incep facultatea aici si dau peste Edward si fratele sau Jasper care erau la aceeasi facultate,Bella se indragosteste de Edward,iar Alice de Jasper;Edward este  om,dar pe parcurs se imbolnaveste si doctorul Cullen il transforma in vampir,Edward nu mai vine 1 an la scoala,iar Bella crede ca a parasit-o.Il cauta,dar nu il gaseste,este hotarata sa il astepte cat timp va fi nevoie,iar Alice o consoleaza ca de fiecare data. Edward este adoptati de doctorul Cullen si sotia sa Esmee,mai are inca 5 frati adoptati:Rosalie care este impreuna cu Emmet,Kate care este impreuna cu Jake si Jasper si toti sunt vampiri.Il va ierta Bella pe Edward?Vor reusi sa ramana impreuna?


Multumim scriitoarei Stephenye Meyer , fara de care , Twilight nu ar fi existat . Multumim actoriilor pentru ca fac o treaba excelenta , si mai ales multumim lui Catherine Hadrwick care a facut o treaba excelenta cu castingul ! Si va multumim si voua , cei care ne vizitati blogul si ne sustineti !
Bye , bye Echipa WKAT !