BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 3 iulie 2010

20 de lucruri despre adorabila Ashley Greene


1.De tanara la Tinseltown
~Ashley Greene s-a mutat la Hollywood cand avea 17 ani si abia terminase liceul.De origine este din Jacksonvile,Florida.
2.Seara de jocuri
~Ashley impreuna cu prietenii sai din echipa Twilight,isi programeaza o data pe saptamana o seara a jocurilor.
3.Reuniunea vampirilor
~Greene se va reunii din nou cu co-starul Kellan Lutz
4.Micul dejun cu un vampir
~Unul dintre filmele preferate ale lui Ashley este "Mic dejun la Tiffany`s" iar actrita ei preferata este Audrey Hepburn.
5.Baseball
Ashley nu a jucat niciodata baseball,inainte de filmarile Twilight.Pentru asta,a avut nevoie de dublu antrenament pentru a ajunge la stadii inalte.Marturiseste ca a lovit camera "de cateva ori"
6.Alice creste
Ashley este mai inalta decat personajul ei,Alice avand 160 de centimetrii,iar Ashley avand 175 de centimetrii.
7.Fana Twilight
Ashley a citit toate cele patru carti si se considera una dintre cele mai mari fane,asta dovedind faptul ca s-a dus la casting.
8.Fericita mereu
Ashely este la fel ca personajul pe care il joaca,avand aceeasi fericire necontenita.
9.Sub presiuine
Asta a simtit Ashley cand a inceput sa filmeze prima data la Twilight deoarece s-a chinui foarte mult sa faca personajul filmului(Alice) sa fie iubit de fani la fel cum este si personajul din carte.
Restul aici.
Sursa


Multumim scriitoarei Stephenye Meyer , fara de care , Twilight nu ar fi existat . Multumim actoriilor pentru ca fac o treaba excelenta , si mai ales multumim lui Catherine Hadrwick care a facut o treaba excelenta cu castingul ! Si va multumim si voua , cei care ne vizitati blogul si ne sustineti !
Bye , bye Echipa WKAT !