BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 23 iulie 2010

Midnight Sun



A fost o dată, nici o urmă de umanitate sau fărâme A reusit sa ma mantie în rămas.. Am fost un prădător Ea a fost prada mea. Nu a fost nimic altceva în întreaga lume, dar că adevărul. "

  • Data lansării: În aşteptare pe termen nedeterminat (vezi mai jos
  • Oficial Update 2, august 2008: La jumătatea lunii august 2008, primele 12 capitole din Midnight Sun au fost scurgeri de on-line de către o sursă necunoscută. Sa răspândit pe internet, dar nu fansites postat-o în speranţa că nu a fost legitiment şi pentru a proteja munca lui Stephenie. Pentru cei care au crezut Twihards despre evoluţiile în mod constant, indiferent dacă acestea au fost la locul de muncă, joacă bingo sau re-lectură New Moon, de excitare a fost cauza pentru a ajunge la un popas crashing. Din păcate, supărata de scurgeri Stephenie este pe punctul de a face o declaraţie pe site-ul ei că, spune ea a decis să pună proiectul pe "hold" la nesfârşit ".
  • Oficial Update, iunie 2008: "Ca răspuns la numărul scandalos de e-mail-uri care le-am primit cu întrebări referitoare la Midnight Sun, am vorbit cu Stephenie acest week-end şi ea mi-a cerut să ştie toată lumea că Midnight Sun este următorul proiect de ea. nu a fost încă terminat de scris-o (şi nu există nici un calendar stabilit, deci noi toţi avem nevoie pentru a pune o mulţime de efort în a fi pacient pentru o perioada de timp mai lungi), dar ea este cu siguranţă încă de planificare pe având îl publică. Şi, după Zori de zi iese, Stephenie va avea mai mult timp să se concentreze asupra scris Midnight Sun ". -Seth of stepheniemeyer.com . Seth-a stepheniemeyer.com
  • Sumar: Midnight Sun este Amurg din perspectiva lui Edward. Rezultă Edward prin totalitatea prima carte din seria Twilight, ilustrând evenimente cum le perceput, ilustrând încă alte evenimente nevăzute de Bella, şi acordarea fără restricţii înţelegere în inima şi mintea a născocit Edward Cullen.

  • Povestea din spatele: Pe site-ul oficial ei, Meyer discută Midnight Sun, la lungime, care include o privire asupra modului în care sa scris despre venit.


Multumim scriitoarei Stephenye Meyer , fara de care , Twilight nu ar fi existat . Multumim actoriilor pentru ca fac o treaba excelenta , si mai ales multumim lui Catherine Hadrwick care a facut o treaba excelenta cu castingul ! Si va multumim si voua , cei care ne vizitati blogul si ne sustineti !
Bye , bye Echipa WKAT !