BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 23 iulie 2010

Ce stiii despre autoarea de succes,Stephenie Meyer?

Biografie:Stephenie Meyer sa născut la 24.12.1973 în Connecticut ca unul dintre cei sase copii, pe care o compara cu umor fiind un membru al Brady Bunch. Deşi ea a fost născuta în New England, Stephenie consideră ea însăşi un nativ în Arizona, unde a petrecut cea mai mare din viaţa ei şi în prezent locuieşte cu soţul ei şi trei fii. Ca un punct de interes pentru fani, Stephenie a participat la liceu în Scottsdale, în cazul în care fetele s-ar "întoarce la şcoală cu nasurile noi şi s-au Porsche din lot student", care pare să fi jucat un rol în experienţa Bella a liceului în o comunitate bogată în Arizona.

Stephenie sa specializat în limba engleză, cu o concentrare pe literatura la Universitatea Brigham Young din Utah, care este foarte mândru de consecvent pentru finisare mort ultima pe lista şcolilor cel mai mare partid din ţară. Ea la întâlnit soţul ei, Pancho, la frageda varsta de patru ani, dar dragoste lor nu a înflori până când au fost tineri, şi nouă luni mai târziu s-au căsătorit.
Stephenie este primul roman publicat, dar nici novice la marea literatura - unii dintre autorii ei favoriţi se numără Janet Evanovich, Douglas Adams, Jane Austen, şi multe, multe altele. Auto-profesat la benzile de dragoste, cum ar fi Muse, U2, My Chemical Romance, Jimmy Eat World, şi Weezer, Stephenie spune ca nu se poate scrie fara muzica.

Succesul de Răsărit

La publicarea sa în 2005, cititorii şi criticii deopotrivă s-au scufundat rapid dintii lor în Amurg într-o frenezie descris de Publisher's Weekly ca fiind "flipping nebuneşte de pagini de debut al lui chinuitoare Meyer". Amurg şi romane succesive New Moon si Eclipse sunt toate New York Times Cel mai bine vandut, şi au în mod constant a fost recunoscut ca "Editor's Choice" şi "Top Ten, Carti pentru cititori fără tragere de inimă". Twilight a fost chiar traduse în 20 de limbi până acum, şi nu există nici îndoială, acest număr va creşte cu emoţie de montaj pentru a patra şi ultima. Succesul de Răsărit a dus la o adaptare a filmului din cauza afară 12 dec 2008. Dedicata muncii sale şi de caractere, Stephenie a petrecut o cantitate enormă de timp, pe set de filmul Twilight a cunoaşte act.
Ea a fost cunoscut, din timp în timp, pentru a stabili cota de impresii de vizite ei pe ei Site-ul oficial , inclusiv o glumă Peter Facinelli (Carlisle) tras pe ei în ceea ce priveşte consumul de alimente vampiri în mijlocul de a trage scene. Ea este, de asemenea, cunoscuta a fi foarte multumita cu Kristen Stewart (Bella) şi Robert Pattinson's (Edward) portretele caracterelor lor respective, precum şi de pe ecran chimie, care Stephenie crede că "poate provoca hiperventilatie".


Multumim scriitoarei Stephenye Meyer , fara de care , Twilight nu ar fi existat . Multumim actoriilor pentru ca fac o treaba excelenta , si mai ales multumim lui Catherine Hadrwick care a facut o treaba excelenta cu castingul ! Si va multumim si voua , cei care ne vizitati blogul si ne sustineti !
Bye , bye Echipa WKAT !