BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 12 iulie 2010

Breaking Down

Hey.......sper sa va placa.Este vorba despre cel de-al patru-lea volum al lui Stephenye meyer.
Este oficial ...
Summit Entertainment'S TWILIGHT SAGA: Zori de zi să fie filmat în Louisiana şi Vancouver

Summit Entertainment a TWILIGHT SAGA: Zori de zi va fi filmat în ambele Baton Rouge, Louisiana şi Vancouver în următorii ani, începând din această toamnă.
Capitolul urmator al TWILIGHT SAGA va fi lansat sub forma a două filme separate, cu prima dintre cele două slated pentru a fi lansat în cinematografe pe 18 noiembrie 2011.

Câştigătorul premiului Oscar ® Bill Condon va conduce ambele filme joaca Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner, împreună cu Billy Burke ca Charlie Swan, precum şi membri returnarea Familiei Cullen, inclusiv Peter Facinelli ca Carlisle, Elizabeth Reaser ca Esme, Jackson Rathbone Jasper , Nikki Reed ca Rosalie, Ashley Greene, ca Alice şi Kellan Lutz ca Emmett.Proiectul, bazat pe al patrulea roman din seria Amurg de autor Stephenie Meyer, este în prezent în curs de scris de Melissa Rosenberg cu Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt Stephenie Meyer şi producătoare.

TWILIGHT SAGA: Zori de zi iluminează secretele şi misterele acestui epic fermecator romantice care a entranced milioane.

Al treilea film din franciza, TWILIGHT SAGA: Eclipse, este în prezent în teatre.

Seriei Amurg Saga Film stele Kristen Stewart şi Robert Pattinson şi spune povestea lui Swan 17 ani, Bella, care se mută în orăşelul Forks, Washington pentru a trăi cu tatăl ei, şi devine atras de Edward Cullen, un palid, misterios coleg de clasa care pare hotărâtă să o împinge. Dar nici nu poate nega atractia care le trage împreună ... chiar şi atunci când Edward mărturiseşte că el şi familia lui sunt vampiri. Pline de acţiune, poveste de dragoste modernă vampir zile Twilight, primul film din serie, a fost lansat in cinematografe pe 11.21.2008 la o recepţie blockbuster. A doua tranşe a francizei filmului, TWILIGHT SAGA: New Moon a fost lansat 11.20.2009. Franciza a avut incasari de peste 1.4 miliarde dolari in vanzari de bilete de box office la nivel mondial până în prezent.

Summit Entertainment, LLC este o imagine de dezvoltare la nivel mondial de teatru de mişcare, de finanţare, producţie şi distribuţie de studio Studio se ocupă de toate aspectele legate de comercializare şi distSummit Entertainment, LLC reprezintă, de asemenea, de vânzări internaţionale, atât pentru propriile sale ardezie şi de produs terţ. Summit Entertainment, LLC releases on average 10 to 12 films annually Summit Entertainment, LLC de presă, în medie, 10 - 12 filme anual

Sper sa va placa!


Multumim scriitoarei Stephenye Meyer , fara de care , Twilight nu ar fi existat . Multumim actoriilor pentru ca fac o treaba excelenta , si mai ales multumim lui Catherine Hadrwick care a facut o treaba excelenta cu castingul ! Si va multumim si voua , cei care ne vizitati blogul si ne sustineti !
Bye , bye Echipa WKAT !